article title
Allt för din skull

Allt för din skull

Karin Sundberg


Den kyliga aprilluften fylls av stoft och brandrök när en explosion skakar söndagslugnet på Östermalm. En hel våning har blivit urblåst, alldeles i närheten av polisinspektör Ebba Drackes hemkvarter. När våningens ägare visar sig vara försvunnen hamnar fallet hos Norrmalmspolisen, på Ebbas och Picagruppens bord.

Ute på Lidingö får prästen och före detta polisen Jacob Palm en oväntad förfrågan om att titta närmare på en gammal våldtäktsutredning. Han har lovat sina barn att aldrig mer ägna sig åt polisarbete, men när han anar att det finns kopplingar till fallet Ebba utreder får han ändå svårt att låta bli.

Makabra rättsmedicinska fynd och flera mystiska försvinnanden leder in Ebba och Jacob i en härva som kräver deras samlade krafter för att nysta upp. Samtidigt lyckas Ebbas excentriske vän, Thiel Sager, träffa en kvinna som verkar vara allt han önskat sig och mer därtill. Den vackra Kate Smith är en driven och framgångsrik affärskvinna, men vad är det egentligen som pågår under glastaket på hennes företag?

Allt för din skull är den andra boken om Ebba Dracke och Picagruppen. Följ med in i en värld där genetikforskning, korruption och svåra etiska val formar människors öden.

Omslag: Emma Graves


Lina Eidenberg Adamo

Karin Sundberg

När Karin Sundberg inte skriver arbetar hon som art director och driver webbshoppen Postedwithlove.se. Karin Sundberg är uppväxt i Stockholm och bor i dag på Östermalm med sin sambo och deras tre barn. Allt som är dig kärt är hennes debutroman.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår