article title
Snörök

Snörök

Anna Bågstam


SÅ LÄNGE SNÖN LIGGER KVAR ÄR ALLT LUGNT. Det intalar sig Sara, som är i hemstaden över jul. Men när temperaturen stiger och snön smälter börjar hennes panik växa. Vad kommer att bli synligt när snödrivorna sjunker undan?

Det var med gott humör som Sara reste hem till föräldrarna i år – julen är ett vilsamt avbrott från jobbet i Stockholm och den lilla staden är vacker i den vita snön. Så plingar det till i telefonen: en inbjudan till en juldagsfest för att fira att det gått tjugo år sedan hennes klass tog studenten. Sara vill tacka nej – hon har inget gemensamt med de gamla klasskompisarna och bilderna som trillar in i facebookgruppen bjuder inte på några härliga minnen. Men hennes vän Emelie verkar ha bestämt sig för att de absolut ska gå dit. Tillsammans.

Det blir en dramatisk kväll på den julsmyckade puben, med starkt bål, gamla oförrätter och livsfarliga konflikter – och ett skyddande snötäcke som visar sig bli helt avgörande.

Omslag: Mystical Garden Design


Thron Ullberg

Anna Bågstam

Anna Bågstam är född 1977 och uppvuxen i Solna och Danderyd. Hon jobbar som jurist och bor söder om Stockholm med man och tre barn. Hennes serie om civilutredaren Harriet Vesterberg har blivit väldigt omtyckt hos läsarna. Hemligheten är första delen i en ny deckarserie, som utspelar sig i domstols- och juristvärlden.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår