article title
Dödsrensaren

Dödsrensaren

Helena Dahlberg, Jonas Dahlberg


En tonårspojke hittas svårt skadad i källaren till en ståtlig trävilla i Saltsjöbaden. Allt tyder på att han hållits inspärrad bakom en tung ståldörr. Samtidigt svävar den äldre mannen som äger huset mellan liv och död på sjukhus.

Företaget Minnen för livet erbjuder sina kunder avancerad ”dödsrensning” av oönskade spår vid händelse av kundens död. Linn Woo vid Nackapolisen upptäcker att husägaren anlitat Minnen för livet, som varit på plats i huset. Och det visar sig snart att företagets ägare Mario Mills har betydligt mer än sina kunders allra smutsigaste hemligheter att dölja.

Linn Woo gör allt i sin makt för att komma åt Mario och stoppa hans tvivelaktiga verksamhet. Men i takt med att sanningen om pojken i källaren rullas upp så grumlas skiljelinjen mellan rätt och fel.

Dödsrensaren är den första delen i en ny spänningsserie om kriminalinspektör Linn Woo vid Nackapolisen.

Omslag: Wickholm Formavd.

Du hittar Dödsrensaren hos Storytel, Nextory, Bookbeat, Adlibris och Bokus.


Magnus Liam Karlsson

Helena Dahlberg

Helena Dahlberg, född 1979, är jurist från Saltsjöbaden utanför Stockholm. Kriminalromanen Dödsrensaren är hennes skönlitterära debut, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg med vilken hon även har två barn och hunden Rabalder.

Magnus Liam Karlsson

Jonas Dahlberg

Jonas Dahlberg är född 1978 och uppvuxen i Tyresö men bor numera i Saltsjöbaden och arbetar som produktchef. Kriminalromanen Dödsrensaren är skriven tillsammans med hustrun Helena Dahlberg och är hans skönlitterära debut. Tillsammans har de även två barn och hunden Rabalder.

Ljudbok

  • Omslagsbild: Dödsrensaren

    Dödsrensaren

    ISBN: 978-91-515-0451-3

E-bok

  • Omslagsbild: Dödsrensaren

    Avsnitt 1

    ISBN: 978-91-515-0468-1

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår