article title
Jul i byn mellan berg och hav

Jul i byn mellan berg och hav

Annika Estassy


Svenska Nelly har precis fått nycklarna till sitt hus i den lilla franska byn vid medelhavskusten. Nu står julen för dörren och Nelly har ett fallfärdigt hus och en vildvuxen trädgård att ta sig an, och en ny tillvaro att finna sig tillrätta i. Hon blir alltmer fäst vid olivbonden Victor, men tvekar eftersom hon trivs med sin nyvunna självständighet. Däremot tycker hon att Jean-Paul, ägaren till grannstadens leksaksbutik, och Nadine, ägarinnan till byns blomsterhandel, skulle bli ett perfekt par, och hon tar oombedd på sig rollen som matchmaker.

Jul i byn mellan berg och hav är en varm berättelse om gemenskap och kärlek, och utspelar sig långt från det svenska höstmörkret. Det är en fristående fortsättning på Vingården mellan berg och hav.

Omslag: Denise Leonéus

Du hittar Jul i byn mellan berg och hav hos Storytel, Nextory, Bookbeat, Adlibris och Bokus.


Audrey Versini

Annika Estassy

Annika Estassy är född i franska Nice och uppvuxen i Senegal, Frankrike och Sverige. Hon är utbildad journalist och har arbetat både i filmbranschen och på studieförbund innan hon blev författare på heltid. Annika debuterade skönlitterärt 2013 med romanen Solviken som åtföljdes av Croissants till frukost och Alla dessa hemligheter. Med Gröna fingrar sökes (2018) inleddes Månebytrilogin. Andra delen En sång för Hedda kom 2019 och Många lögner små 2021. Annika är bosatt i södra Frankrike, och skriver om den trakten i ljudboksserien Byn mellan berg och hav.

Ljudbok

  • Omslagsbild: Jul i byn mellan berg och hav

    Avsnitt 2

    ISBN: 978-91-515-0453-7

E-bok

  • Omslagsbild: Jul i byn mellan berg och hav

    Avsnitt 2

    ISBN: 978-91-515-0457-5

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår