article title
Wern

Vinterhjärta

Anna Jansson


Det är december i Visby när 88-åriga Gertrud försvinner spårlöst från sin lägenhet. Det är två dagar kvar till julafon, staden är snötäckt och temperaturen kryper nedåt. Trots stora sökinsatser så hittas hon ingenstans. När Maria Wern undersöker fallet får hon veta att Gertruds make nyligen gått bort och man befarar att hon är nedstämd eller förvirrad. Men så dyker det upp spår som får Maria att prova en annan terori i eftersökningarna.

Omslag: Helena Hammarström

Du hittar Vinterhjärta hos Storytel, Nextory, Bookbeat, Adlibris och Bokus.


Anna-Lena Ahlström

Anna Jansson

Anna Janssons romaner om kriminalinspektör Maria Wern har sålt i närmare fyra miljoner exemplar bara i Sverige och är översatta till 17 språk. Böckerna har gjort succé som tv-serie och film med Eva Röse i huvudrollen. Med Emil Wern - detektiv har Anna Jansson låtit Maria Werns son få en egen barnboksserie. Hon har också startat en ny deckarserie med Örebro som spelplats, med polisen Kristoffer Bark som huvudperson. År 2020 firade Anna Jansson 20 år som författare. År 2021 tilldelades hon Crimetime Awards hederspris.

Ljudbok

  • Omslagsbild: Vinterhjärta

    Vinterhjärta

    ISBN: 978-91-515-0455-1

E-bok

  • Omslagsbild: Vinterhjärta

    Vinterhjärta

    ISBN: 978-91-515-0459-9

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår