article title
Gården

Gården

Lars Wernström


Privatutredaren Erik Sandell får i uppdrag att utreda en ung kvinnas försvinnande. Föräldrarna tror att deras dotter, Wendela, håller sig borta för att hon inte vill påbörja sin utbildning på Handelshögskolan, men Erik och hans kollega Jessica hittar snart tecken på att försvinnandet inte är frivilligt. En makaber upptäckt gör dem osäkra på om de ska fortsätta sin utredning, eller om de borde blanda in polisen.

Gården är andra delen i Lars Wernströms spännande och underhållande deckarserie om Erik Sandell, det svarta fåret i en ansedd överklassfamilj. Tillsammans med kollegorna Jessica Wallman och Kristian Strååt driver han en utredningsbyrå i Danderyd i norra Stockholm. De tar uppdragen som polisen inte kan eller vill åta sig. Ibland från uppdragsgivare som är mer tvivelaktiga än de från början anar.

 

Omslag: Emma Graves

Du hittar Gården hos Storytel, Nextory, Bookbeat, Adlibris och Bokus.


Kajsa Göransson

Lars Wernström

Lars Wernström, född 1964 i Stockholm, har en yrkesbakgrund som tidningsgrafiker. Han debuterade med Allt du gör 2020, den första kriminalromanen om privatutredaren Erik Sandell. I uppföljarna Gården (2021) och Skuggan (2022) återvänder Wernström till utredningsbyrån Sandell Investigation.

Ljudbok

  • Omslagsbild: Gården

    Avsnitt 2

    ISBN: 978-91-515-0448-3

E-bok

  • Omslagsbild: Gården

    Avsnitt 2

    ISBN: 978-91-515-0449-0

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår