article title
Allt du gör

Allt du gör

Lars Wernström


Erik Sandell driver utredningsbyrån Sandell Investigation. Uppdragen är ofta enkla, men en dag blir han och kollegan Jessica Wallman uppsökta av en kvinna som har större bekymmer än en otrogen älskare. Lisa Molander har fått hotbrev skickade till sig och är orolig för sin och dotterns säkerhet, men hon vill inte gå till polisen. Erik och Jessica börjar gräva i Lisas förflutna och prata med hennes kollegor. Snart visar det sig att det är en hel del som inte står rätt till på Lisas arbetsplats, en reklambyrå. Ju mer de gräver, desto fler frågor väcks. Varför vill Lisa inte gå till polisen? Erik och Jessica börjar misstänka att det finns en hel del som hon inte berättar för dem.

Allt du gör är första mötet med Sandell Investigation. Lär känna teamet Erik Sandell och Jessica Wallman som tar sig an uppdrag som polisen inte kan eller vill åta sig.

Omslag: Anna Henriksson

Hitta serien hos:

Storytel

Nextory

Bookbeat

Adlibris

Bokus


Kajsa Göransson

Lars Wernström

Lars Wernström, född 1964 i Stockholm, har en yrkesbakgrund som tidningsgrafiker. Han debuterade med Allt du gör 2020, den första kriminalromanen om privatutredaren Erik Sandell. I uppföljarna Gården (2021) och Skuggan (2022) återvänder Wernström till utredningsbyrån Sandell Investigation.

Ljudbok

  • Omslagsbild: Allt du gör

    Avsnitt 1

    ISBN: 978-91-515-0441-4

E-bok

  • Omslagsbild: Allt du gör

    Avsnitt 1

    ISBN: 978-91-515-0442-1

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår