article title
Sju lögner

Sju lögner

Elizabeth Kay


Jane och Marnie har varit bästa vänner sedan de var elva. I 20-årsåldern flyttade de till London, blev förälskade i varsin snygg man och gifte sig. Men Jane gillade aldrig Marnies man. Han var bufflig, högljudd och självgod.

För att vara helt ärlig: Om Jane inte hade börjat med sin första vita lögn skulle Marnies man kanske fortfarande leva. Och den första, oskyldiga lögnen följdes snart av fler.

Detta är Janes chans att säga sanningen, och när hon återberättar sin och Marnies gemensamma historia avslöjar hon samtidigt de mörka vrårna och de giftiga hemligheterna i deras vänskap. Sju lögner är Janes berättelse om vad som hände med henne och Marnie. Hennes bekännelse. Hennes sanning. Hennes sju lögner.

 

Sju lögner är en skoningslöst spännande historia om vad som kan hända när vänskap går över i besatthet. Ha lampan tänd – du kommer läsa den här långt in på småtimmarna.” Harlan Coben

 

Översättare: Hanna Svensson

Omslag: Emma Graves

 

Hitta serien hos:

Storytel

Bookbeat

Adlibris

Nextory 

Bokus 

 

Köp Sju lögner som inbunden bok hos Adlibris

Köp Sju lögner som inbunden bok hos Bokus


Charlie Hopkins

Elizabeth Kay

Elizabeth Kay har slagit bokvärlden med häpnad med sin hyllade debut Sju lögner. Till vardags arbetar hon i förlagsbranschen. Elizabeth Kay bor i London tillsammans med sin man. 

Ljudbok

  • Omslagsbild: Sju lögner

    Sju lögner

    ISBN: 978-91-515-0444-5

E-bok

  • Omslagsbild: Sju lögner

    Sju lögner

    ISBN: 978-91-515-0446-9

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår