article title
Julfesten

Julfesten

Camilla Sten


Pepparkakorna, glöggen och ICA Basic-pralinerna står uppdukade och över whiteboarden hänger en blinkande ljusslinga. Anna och Rafaela pyntar det sista i konferensrummet i kontorshotellet inför julfesten. Siffrorna ser dåliga ut för den lilla reklambyrån, och efter en kämpig höst ska julen firas in med en riktigt blöt fest, har chefen lovat. Efter nyår väntar nedskärningar, så stämningen behöver piggas upp. Peter Jöbacks julskiva skränar i den lilla högtalaren. De andra företagen på våningsplanet har gått hem för kvällen, så personalen på AdvertiseMe har lokalerna för sig själva. Rafaela är orolig för Anna, som hanterar sin skilsmässa genom att överprestera och ständigt hålla en perfekt fasad utåt. Innan kvällen är slut har någon spytt, någon gråtit och någon gjort något oåterkalleligt.

Omslag: Emma Graves

Hitta serien hos:

Storytel

Nextory

Bookbeat

Adlibris

Bokus


Kajsa Göransson

Camilla Sten

Camilla Sten är född 1992 och författare till de hyllade skräckromanerna Staden och Arvtagaren på Norstedts, och Bergtagen som är första delen i en spänningstrilogi för unga vuxna på Rabén & Sjögren. Hon skriver även rysartrilogin Havsfolket tillsammans med Viveca Sten. 

Ljudbok

  • Omslagsbild: Julfesten

    Julfesten

    ISBN: 978-91-515-0152-9

E-bok

  • Omslagsbild: Julfesten

    Julfesten

    ISBN: 978-91-515-0238-0

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår