article title
Wern

Allt du önskar kan du få

Anna Jansson


Det är december i Visby. För Pernilla Ekvall finns ingen julfrid – hennes man är nästan aldrig hemma och hon misstänker att han träffar någon annan.

På luciamorgonen stressar Pernilla iväg efter att ha lämnat dottern Tove vid skolan. Det hon inte ser är att någon kommer fram till Tove innan hon hinner in på skolgården.

Maria Wern utreder fallet med den försvunna sjuåriga flickan i denna julspecial av Anna Jansson.

Omslag: Helena Hammarström

 

Hitta serien hos:

Storytel

Adlibris

Bokus


Anna-Lena Ahlström

Anna Jansson

Anna Jansson är född och uppvuxen i Visby, och numera bosatt i Örebro med sin familj. Innan hon blev författare på heltid arbetade Anna Jansson i många år som sjuksköterska. Det har inspirerat henne att skriva om människors förhållande till liv och död, såväl som att väva in etiska frågeställningar i sina spännande historier.

Anna Janssons romaner har sålt i fyra miljoner exemplar och är översatta till sexton språk. Böckerna om kriminalinspektör Maria Wern har gjort succé som tv-serie och film med Eva Röse i huvudrollen. Den senaste boken är Kvinnan på bänken som kom 2018. Möt också Maria Wern i den specialskrivna ljudboksserien Döden är alltid sann.

Anna Janssons underhållande romanserie om den varmhjärtade hårfrisörskan Angelika Lagermark inleddes 2014 med Ödesgudinnan på Salong d'Amour, som följdes av Svärmödrar utan gränser, Kärleksdans i obalans och En otippad kärlekshistoria.

Med Emil Wern – detektiv har Anna Jansson gett Maria Werns son en egen barnboksserie på Rabén & Sjögren.

Ljudbok

  • Omslagsbild: Allt du önskar kan du få

    Allt du önskar kan du få

    ISBN: 9789151500539

E-bok

  • Omslagsbild: Allt du önskar kan du få

    Allt du önskar kan du få

    ISBN: 978-91-515-0065-2

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår